neděle 26. dubna 2009

První závodní den


Tak máme za sebou první závody, ve kterejch sme se přesvědčili, že dva hluboké ponory během několika hodin nejsou úplně ideální. Takže dopolední výsledky - Jana jako první, v klidu dala nahlášených 46m, další šel potápět Zlaťák, nahlášených 55m CNF nedal jen o kousek, vracel se z 52m, kde nemohl vyrovnat, po něm se David vrátil předčasně z 61m, došel mu vzduch na vyrovnání, tak má pouze 55m, Marek dal CNF 57m, hezkej výkon, jeho první závody, Roman v klidu 65m CW taky poprvé na závodech, Valouš s rezervou 66m CW, nechtěl si pocuchat tracheu (povedlo se mu to včera) a já nakonec 77m CW, nejlepsi muj výsledek v závodech a zároveň první ponor kterej splňuje kvalifikaci na MS na Bahamách v CW. Odpoledne už to tak radostné nebylo, Jana 35m CNF, ale bohužel červená za krátký BO po vynoření, David krásně 49m CNF, Zlaťák si po raním ponoru kdy nemohl vyrovnat změnil target na 40m FI a překvapivě to dal. Já jsem po 55m CNF dopadl na hladině stejně jak Jana, takže červená a krátkej BO. Pro další závodní den si asi na odpoledne vezmu příklad se Zlaťáka, jel sem ponory tři hodiny po sobě a ta únava byla znát. Petr Roman a Marek odpoledne nešli. Jinak padlo v závodě 5 národních rekordů a spousta osobních, bylo i několik červených karet, výsledky by měly být na ofiko stránkách dnes v noci.
No snad doplní i další své postřehy a dojmy.
Zdravim z Dahabu.

A mame tu dalsi otazku: Ci jsou to nohy? (prosim do komentaru)...

Aktualizace: Takze vitezkou souteze "Ci jsou to nohy" je ... Jarca. Trochu jsme premysleli, jak to tak dobre vi, ale to sem nepatri.


6 komentářů:

  1. Ahoj,

    tak ty nohy jsou už na první pohled Zlaťákovi :)
    jinak gratuluju moc všem k osobáčkům a ať se tak daří dál hlavně bez BO. Jenom prosím Vás odpočívejte, já jsem si loni taky myslela, že přece něco vydržím a nedopadlo to moc dobře :)

    jarča

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, to jsou Davidovo ploutve :-). Gratuluji k vykonum. Caf

    OdpovědětVymazat
  3. Nevim čí jsou to nohy, ale každopádně z kandidátů vylučuju Janču :-)
    Taky gratulace a hodně štěstí do dalšího závodního dne! Těším se na report :-) Gabka

    OdpovědětVymazat
  4. Cau a velke gratulace vsem :)
    NO nohy asi neidentifikuji,ale souhlasim s Gabcou,ze Jana to asi nebude .....
    Dzte se a tesim se na dalsi zpravy.
    Pavlusa

    OdpovědětVymazat
  5. Update clanku: gratulujeme Jarce!

    OdpovědětVymazat
  6. Online Poker - prémie pro nového hráče - bonus $50 no deposit required ! Good luck on the table :) Regards and Sorry for komentář if you don't want free money.

    OdpovědětVymazat