středa 22. dubna 2009

22.4.

Tak další den je za námi, skoro. Ráno jsme posnídali, a vyjeli na BH. Matouš vstával jako první a kolem páté hodiny ranní vyrazil ukojit své fotografické touhy. Naopak Zlaťák se nebyl schopen vykolébat z postele a pod záminkou řešení nějakého projektu v Rumunsku nakonec celé dopoledne proležel v pelešárně a opaloval se, dorazil za námi az odpoledne. Hodili jsme lajny do vody, dneska tam bylo dost těsno, snad 10 bójek. David si zkoušel 60 CW ale otocil kousek pod padesátkou, já jsem dojel na talíř do 71m, krásně a bez problémů, Valouš měl problém s hodinkama, který mu někdo přeřídil a měl tím pádem špatně hloubkovej alarm tak dojel jen do 60m, navíc si opět škubnul neoprén, stejnej rukáv, jen na jiným místě, takže odpoledne potápěl jen ve spodku, často s kalhotama u kolen :), Matouš si zajel kousek pod 40m osobák, a odpoledne se věnoval hlavně natáčení na kameru, bez výraznějšího ůspěchu, asi to bude chtít lepší synchronizaci. Jana dneska spadla do 44m a tak se tu taky kousek posunula. Odpoledne jsme většinou už jen zkoušeli různé blbosti, přípravy na zítřejší štafetu a hádání 30m. Abych nezapoměl, odpoledne se k nám přidal Roman a dal 63m CW. Jinak nic nového, Matouš už je tak opálenej že se pomalu mění z červena do fialova, na nose mu vyskakujou puchejře, ale prý to nic není a zarytě odmítá nosit pokrývku hlavy. Zlaťák pořád pracuje a říká že všechno je na ... Jana říká že je naposledy na dovolený jen s chlapama. David začíná bejt unavenej a chodí na čokoládu a Valouš pořád něco lepí, většinou neopren. Před dvouma dnama jsme potkali na BH mladého kladivouna, kterej nemohl najít cestu ven, Matouš málem utopil fluidy(našly se ve 24m), Jana ztratila málem masku, já čepici a Zlaťák hlavu.
Mějte se, zdravím z Dahabu

7 komentářů:

  1. Myslim, ze minimalne Matous by se mel vyjadrit k tomu nataceni! Vsichni jsme pry ko...ti, s...e na nas, nespolupracujeme, nedela to pro sebe ale pro nas (abychom videli jeho uzasny styl na videu) a nechapeme jeho reziserske zamery, sabotujeme to.

    No, tak jo :)

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to vidite, uz to zase zacina, tahle testosteronova sprcha se proste tezko snasi. Jeste ze je tu nekdo kdo musi hlidat, aby se vsichni vyspali, najedli, naskladali do jeepu, vyskakali na BH, namazali se opalovacim kremem, skompletovali obe bojky, nenechavali hadice od O2 automatiky bez tlaku pod vodou, zanorili, vynorili, vratili do Dahabu, stihli vecerni meeting, vycurali, vycistili zuby, vysprchovali a sli vcas spat!!! Je to vskutku nadlidsky vykon.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak k tomuhle přispěvku mam taky par svych připominek. Tak za prve nejel jsem na dovolenou abych vstaval v pet hodin rano coz je pro normalni lidi hluboka noc hlavne pro ty kteri musi po nocich vyrizovat korespondenci a pit pivo! Za druhe snidane v sedm se mi taky nezda uplne ideal, ale dostavil jsem se. Soudruzi kolegove pak ale na me nepockali s taxikem ani 4 hodinky nez vyridim nejdulezitejsi pracovni hovory. Všechno ostatni je možna pravda, ale k tomu at se vyjadri jini. Jo a nic jsem neztratil (ale taky bohuzel nic nenasel). Petr Z.

    OdpovědětVymazat
  4. No a v neposledni rade aby lovil predmety padajici na dno bluehole (snorchly, fluidy), odmenou mu pak je maximalne meduza pristavajici na jeho hlave...

    OdpovědětVymazat
  5. No myslim,ze je treba nektere info trosku upresnit: se spanim je to tady vubec zajimavy, alespon na pokoji 114. Matousovi kazdy rano zvoni budik v 5:45hod a dneska dostal ten jeho pristroj ultimatum...
    Zlataka kousla moucha CC, bo se mu chce porad spat a aby to zamaskoval, tak simuluje praci...
    Mala Jana proste jen tezko snasi normalni muzsky debaty v parnym lete u vody, ktere se k jejim naspicovanym ouskum donesou vyjimecne, kdyz zapomeneme ze je v doslechu! Jinak se tady s nama ma jako v bavlnce a nedela nic jinyho, nez ze nosi bojky, olova, lajny, kyslikovou lahev,...
    Jo a s tim lepenim to mam tezky, bo jsem si roztrhnul nohu o kamen a lepim osklive vypadajici mokvajici a hnisajici ranu...no a dneska mi po dvacatym sestym paku po zanoreni normalne prasknul neopren na tele - I Oceaner 3mm ma sve limity, takze lepim znovu.
    Zitra bychom meli absolvovat dve nestandardni soutezni discipliny. Trefovani hloubky 30m bez hodinek na ruce a druhou nazvanou relay- stafety 3clennych druzstev na cas: DNF/FIM/CWT - 20/30/40 m. Na prvni nejdu,protoze ptoti Jozinovi, kterej to ma naruckovany v rozmezi 20cm se neda zavodit, druhou jako sprint do hloubky zkusim- to muze byt zajimavy.
    Aspon bude dalsi report jeste zajimavejsi, nez tyhle nase prestrelky :o)
    Posilam pekny vecer i zitrejsi den s trochou mistniho horka.

    OdpovědětVymazat
  6. Jo tak Jana ze prej se o nas stara jo? Onehnda jsem prisel domu a byla tam uz jen posledni flaska vody, coz mi na dlouho nevystaci a Jana to mela jen tak tak aby stihla skocit do obchodu a dotahnout na hrbu (ma ho-vcera jsme to vsichni zkouseli) pro balik posledni zachrany. To ze me jako biolozka muci komarama a nuti me pit ohavnou pokusnou brecku kterou nalila do flasky od grappy radsi ani nerozvadim... Uz se tesim domu ;)
    Petr Z.

    OdpovědětVymazat
  7. Jozine, pekne si to napsal, tak good luck :-).

    OdpovědětVymazat